Webshop

Op zoek naar een mooi en persoonlijk cadeau? Ik maak o.a. sieraden, viltsculpturen en zoutlampen: zowel direct in de webshop als op aanvraag. Op basis van jouw bijzondere hobby of prachtig bedrijf kan ik iets moois maken. Een uniek product! Voorbeelden zijn zoutlampen met het silhouet van jouw bedrijfslogo of een vilten figuur die jouw hobby uitoefent.

Mocht je geïnteresseerd zijn, mail me gerust voor de mogelijkheden en prijsopgaaf op aniek@dse.nl.

Al mijn producten maak ik in mijn atelier in Eindhoven. Samen met Fiona Brandenburg van Nooni Design run ik een webshop: de webshop van Nooni & Neik. Hierop verkoop mijn eigen ontworpen sieraden, door mij bewerkte zoutlampen – zowel waxinelichtjes als lampen – en aankleding voor op de seizoentafel, geheel in antroposofische stijl. Ben je op zoek naar iets sfeervols voor in huis of een mooie lamp voor op de kinderkamer? Neem dan een kijkje in de webshop. En zie je iets moois maar wil je het graag eerst in het echt bekijken of een sieraad passen? Bel of mail me dan gerust voor een afspraak!

Verder sta ik regelmatig op diverse markten met mijn producten. Op de foto’s hieronder zijn verschillende voorbeelden van mijn creaties weergegeven, met de directe links naar de webshop.

Waxinelichtjes met silhouetten uit metaal (alpaca, koper): ook mogelijk met bedrijfslogo, klik hier
Zilveren sieraden, geïnspireerd door de rauwe natuur in en op IJsland, klik hier
Zoutsteen lampen, enorm sfeervol en superleuk voor op de kinderkamer! klik hier
Viltfiguren voor op de seizoenstafel (popjes & eikeltjes), klik hier
potloodblokken
houten potloodblokken (voor potloden en waskrijtjes), klik hier